Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

CISEx

VAŽNO- tumačenja prijelaznih odredbi Izmjena Zakona o poticanju ulaganja idu u korist IT prijavitelja. Također, svi koji tek planiraju projaviti..

3 likes2 days ago

CISEx

Dragi klijenti u IT sektoru – ne zaboravite na Zakon o poticanju ulaganja. od idućeg tjedna su na snazi izmjene koje za IT sektor pružaju povoljnije..

8 likes4 weeks ago

Hrvatski softver koji je 20 puta brži od onog kojeg koristi NASA, žele ga i Amerikanci

Bravo Amphinicy Technologies! Članak nije dovoljno naglasio da su postali EU Champion, u programu SME instrument Phase 2 u ovom pozivu je financirano..

19 likes4 weeks ago

CISEx

Mi smo zaista sretnici što imamo priliku raditi sa ovakvim firmama . Čestitke Diversitas IT na najnovijem projektu kojim jos jednom demonstrirate..

7 likes1 month ago

STEMI

Bravo za projekt “Hrvatska stvara”! Veliko nam je zadovoljstvo da možemo pomoći u realizaciji projekta :-). Ovo je ulaganje u kreativnost,..

5 likes1 month ago

"Mislila sam da je priča o diskriminaciji žena prenapuhana, ali su me brojke demantirale"

Pozicija žena u biznisu i dalje nije kakva bi trebala biti. Mi u Astri malo popravljamo prosjek obzirom da smo sve žene. Slučajnost?

12 likes1 month ago

Danas je 10 godina da je naša kolegica i direktorica Željka Cvetko (od milja: Chuck Norris za računovodstvena pitanja) dio našeg tima. Iznenadili..

40 likes2 months ago

Poslovni.hr

Danas je prezentirana nova Progress market platforma Zagrebačke burze za prikupljanje 1-5 mil eura kapitala. Astra poslovni inženjering je..

9 likes2 months ago

Uskoro stižu izmjene Zakona o poticanju ulaganja! Njima će ga lakše koristiti i manje tvrtke, pogotovo iz IT sektora koje puno ulažu u ljude,..

13 likes3 months ago

Photos from Astra poslovni inženjering's post

Sretan Bozic, nadamo se da i vi negdje uzivate poput nas! 🥂

29 likes3 months ago

Hvala Agrivi i Matija Zulj na zahvalnici. I nama je užitak surađivati s vama. Predviđamo nam još puuuno uspješnih godina suradnje :-)

8 likes3 months ago

Progress Tržište - Početna

Dragi klijenti Astra je za vas u 2018. pripremila novu uslugu, postali smo ovlašteni savjetnik za uvrštenje tvrtki na Progress Tržište Zagrebačke..

47 likes3 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940