Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

CISEx

Dragi klijenti, ponavlja se natjecaj IKT kojeg smo svi zajedno rušili prije mjesec dana. Sada su kriteriji puno više fer. Svi kojima smo tada..

14 likes1 week ago

CISEx

POZIV KLIJENTIMA – izdvojite minutu vremena i uključite se u eSavjetovanje i nemojmo plaćati članarinu HTZ-u i u 2019. Upute u originalnom..

9 likes2 weeks ago

Tajana Barančić: "Rušeći najbrži prst, napravili smo si medvjeđu uslugu"

Tajana Barančić na temu EU fondova, najbržeg prsta, odgovornosti MRRFEU, Marićevoj reformi…nekih 10-ak minuta za N1 Televizija Vjerujemo..

16 likes1 month ago

CISEx

IKT natjecaj- odlicnom koordinacijom poduzetnika, konzultanata i strukovnih udruga- natjecaj je ponisten! Zahvaljujemo nasim klijentima koji..

8 likes1 month ago

CISEx

IKT natjecaj- nepravilnosti Laicima još i mogu pričati da je sustav eFondovi korektan, ali softverašima će teže to objasniti i morat će..

5 likes1 month ago

CISEx

Dragi poduzetnici, ukoliko imate potrebe za web, e-commerce ili m-commerce, dajemo Vam popis članova CISEx-a s referencama pa im se možete..

4 likes2 months ago

Zakon o državnoj potpori za istraživačko-razvojne projekte

ZAKON O DRŽAVNOJ POTPORI ZA ISTRAŽIVAČKO-RAZVOJNE PROJEKTE – DONESEN! Nakon gotovo 4 godine truda i lobiranja od strane industrije, napokon..

6 likes2 months ago

Photos from Astra poslovni inženjering's post

Dočekali smo ih!

13 likes2 months ago

Photos from Astra poslovni inženjering's post

DOČEK ŠAMPIONA by ASTRA

19 likes2 months ago

OBAVIJEST ZA PONEDJELJAK- NE RADIMO Dragi klijenti, vjerujemo da cete razumjeti nasu odluku da u ponedjeljak ne radimo. Malo ce se duze odspavati..

8 likes2 months ago

CISEx

IKT natječaj otvore s početkom prijava 21.08.2018. Molimo vas sve koji planirate da ovo zajedno radimo – javite se promptno da se organiziramo..

2 likes3 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940