Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

IPRH

Mali podsjetnik na situaciju u kojoj su racunovode non stop zahvaljujuci stalnim promjenama propisa koji su uporno nejasni i dvosmisleni. Tumacenja..

8 likes6 days ago

Dugoročna održivost IT sektora leži u vlastitim rješenjima i globalnom tržištu

Da smo kockari, kladili bi se na IT sektor . Kratki osvrt na proslu godinu i očekivanja za 2019. by Tajana Barančić

29 likes2 weeks ago

Digital Shaper godine je Damir Sabol

Što reći – potpuno zasluženo! Ovo je bitna godina za Damira i njegov tim. Veselimo se godinama koje dolaze, tko zna što će ta ekipa još..

19 likes2 weeks ago

Poziv

Otvoren je novi natjecaj- IKT Riječ je o natječaju kojeg smo rušili ovo ljeto i na pritisak javnosti i struje bio je poništen. Sada se evaluiraju..

10 likes4 weeks ago

hamagbicro.hr

POC7- čestitamo svim tvrtkama čiji su projekti prošli i idu u financiranje. Rijetko se hvalimo ali…..opet imamo 100% prolaznost i svi su..

18 likes1 month ago

Udruga Devet Života

Astra nastavlja humanitarno djelovanje u području zaštite životinja. Osijek je četvrti grad ( nakon Zagreba, Zaprešića i Čakovca) u kojem..

12 likes1 month ago

CISEx

Dragi klijenti, ponavlja se natjecaj IKT kojeg smo svi zajedno rušili prije mjesec dana. Sada su kriteriji puno više fer. Svi kojima smo tada..

14 likes2 months ago

CISEx

POZIV KLIJENTIMA – izdvojite minutu vremena i uključite se u eSavjetovanje i nemojmo plaćati članarinu HTZ-u i u 2019. Upute u originalnom..

9 likes2 months ago

Tajana Barančić: "Rušeći najbrži prst, napravili smo si medvjeđu uslugu"

Tajana Barančić na temu EU fondova, najbržeg prsta, odgovornosti MRRFEU, Marićevoj reformi…nekih 10-ak minuta za N1 Televizija Vjerujemo..

16 likes3 months ago

CISEx

IKT natjecaj- odlicnom koordinacijom poduzetnika, konzultanata i strukovnih udruga- natjecaj je ponisten! Zahvaljujemo nasim klijentima koji..

8 likes3 months ago

CISEx

IKT natjecaj- nepravilnosti Laicima još i mogu pričati da je sustav eFondovi korektan, ali softverašima će teže to objasniti i morat će..

5 likes3 months ago

CISEx

Dragi poduzetnici, ukoliko imate potrebe za web, e-commerce ili m-commerce, dajemo Vam popis članova CISEx-a s referencama pa im se možete..

4 likes4 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940