Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

UPDATE: opet smo online :-) Obavijest- nema struje . Ukoliko ste zabrinuti sto nas danas ne možete dobiti- to je zato što nema struje do 12…

2 likes4 days ago

IT u brojkama za 2017. – gdje smo i kamo idemo? - MREŽA

IT sektor u brojkama za 2017. Rekordni prihod, izvoz i broj zaposlenika – no, ne možemo biti zadovoljni. Pročitajte naša razmišljanja, ona..

8 likes2 weeks ago

Javni poziv: PoC7 | HAMAG BICRO

OTVOREN POC7 HamagBicro je danas otvorio poziv za provjeru inovativnog koncepta. Bespovratna sredstva do 350.000 kn, intenzitet potpore 70% za..

7 likes3 weeks ago

Entrio 2.0 Syndicate

Naši iz Entrio su na Funderbeam platformi prikupili u 24h već 2/3 ciljanog iznosa!!

8 likes3 weeks ago

CISEx

VAŽNO- tumačenja prijelaznih odredbi Izmjena Zakona o poticanju ulaganja idu u korist IT prijavitelja. Također, svi koji tek planiraju projaviti..

3 likes2 months ago

CISEx

Dragi klijenti u IT sektoru – ne zaboravite na Zakon o poticanju ulaganja. od idućeg tjedna su na snazi izmjene koje za IT sektor pružaju povoljnije..

8 likes3 months ago

Hrvatski softver koji je 20 puta brži od onog kojeg koristi NASA, žele ga i Amerikanci

Bravo Amphinicy Technologies! Članak nije dovoljno naglasio da su postali EU Champion, u programu SME instrument Phase 2 u ovom pozivu je financirano..

19 likes3 months ago

CISEx

Mi smo zaista sretnici što imamo priliku raditi sa ovakvim firmama . Čestitke Diversitas IT na najnovijem projektu kojim jos jednom demonstrirate..

7 likes3 months ago

STEMI

Bravo za projekt “Hrvatska stvara”! Veliko nam je zadovoljstvo da možemo pomoći u realizaciji projekta :-). Ovo je ulaganje u kreativnost,..

5 likes3 months ago

"Mislila sam da je priča o diskriminaciji žena prenapuhana, ali su me brojke demantirale"

Pozicija žena u biznisu i dalje nije kakva bi trebala biti. Mi u Astri malo popravljamo prosjek obzirom da smo sve žene. Slučajnost?

12 likes4 months ago

Danas je 10 godina da je naša kolegica i direktorica Željka Cvetko (od milja: Chuck Norris za računovodstvena pitanja) dio našeg tima. Iznenadili..

41 likes4 months ago

Poslovni.hr

Danas je prezentirana nova Progress market platforma Zagrebačke burze za prikupljanje 1-5 mil eura kapitala. Astra poslovni inženjering je..

9 likes4 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940