Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

MIRIS EU NOVCA U DOMAĆEM BIZNISU Pokrenuo se stroj za prijave i povlačenje europskog novca

Dragi naši prijatelji, ljeto je davno prošlo pa je krajnje vrijeme da se pokrenete i prijavite svoje projekte na natječaje za Internacionalizaciju..

17 likes2 weeks ago

HELP DEVELOP ANIMAL SHELTER

Dragi klijenti, prijatelji, poznanici, Puno hvala svima koji su donirali nama dragu i bitnu kampanju Udruga Šapica za dogradnju azila za pse..

15 likes3 weeks ago

III. Znanstveni forum u Osijeku: Potpredsjednica Vlade i ministrica dr. sc. Dalić potpisala pet ugovora u sklopu poziva „Praćenje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“ - MINGO

Čestitamo Rimac Automobili, GDi i DOK-ING-u na potpisanim ugovorima kojima se ostvaruje čak 65,8 mil kn bespovratnih sredstava iz fondova EU!..

39 likes4 weeks ago

Astra party 2017

Astra party 2017! Ove godine sa humanitarnom svrhom – zajedno za izgradnju azila za napuštene pse u Bistri, Udruge Šapica. Jesi već donirala/donirao?..

41 likes1 month ago

Još jedan Astrin tradicionalni godišnji tulum je za nama. Imamo osjećaj da je svake godine sve bolji ;-). Hvala svima koji su došli i proveselili..

26 likes1 month ago

Republika Hrvatska - Ministarstvo financija

LICENCIRANJE RAČUNOVOĐA – UPDATE Inicijativa profesionalnih računovođa Hrvatske (IPRH) pokrenula je peticiju i argumentiranu borbu protiv..

6 likes2 months ago

CISEx

I dalje smo kroz CISEx aktivni u zalaganju za zemlju znanja, istraživanje i razvoj. Nadamo se da ćete svi koji imate R&D projekte do kraja..

8 likes4 months ago

Zašto odabrati studije računarstva i informatike

Često nas pitaju zašto toliko promoviramo IT, a sami se bavimo računovodstvom, EU projektima i financijama. Razlog je što u svakodnevnom..

16 likes4 months ago

IT u 2016. raste, trebamo li biti zadovoljni?

Tajana Barančić o rezultatima IT sektora u 2016., njegovoj perspektivi i potrebama. “….IT je kao prasac, sve što u njega uložiš višestruko..

13 likes4 months ago

Timeline Photos

Prvo stajalište na našem putu – Fužine . Uživate što nas nema, priznajte

19 likes5 months ago

OBAVIJEST – četvrtak i petak nas nema (8. i 9.) jer smo na zasluženom team buildingu! Dragi partneri, vjerujemo da ste svi već primili mail..

5 likes5 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940