Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

VELIKA ICT ANALIZA: Softverski izvoz porastao 28,1 posto, a tko su najveći domaći softverski izvoznici | ICT Business

Čestitamo još jednom svim izvoznicima. Posebno nas veseli da s većinom od 100 najvecih softverskih izvoznika imamo uspješan i (u pravilu)..

14 likes2 weeks ago

CISEx

Porezna reforma u ovakvom obliku dodatno komplicira porezni sustav te narusava odnose u svakoj tvrtki. Vise o temi donosi CISEx

6 likes1 month ago

CISEx

Inovacije u S3 područjima- natječaj otvoren! Dragi svi, evo obavještavamo da se napokon i to dogodilo, valjda se čekalo da temperature premaše..

1 likes2 months ago

Rimac Automobili dobili 62 milijuna kuna poticaja

Rijetko se hvalimo, ali napravit cemo iznimku- sve ove projekte financirane iz EU fondova (te dodatno projekte za fiskalne olaksice i dobiveni..

53 likes2 months ago

Dragi svi, Pozdrav iz Istre. Vaša Astra

39 likes3 months ago

Udruga Sklonište dobrote

„Black Friday“ u travnju – na svaku donaciju uplaćenu udruzi Sklonište dobrote iz Čakovca uplaćujemo još toliko! Dragi svi, kao što..

2 likes4 months ago

CISEx

BITNA INFORMACIJA SVIM POTENCIJALNIM PRIJAVITELJIMA NATJEČAJA IRI FAZA 2 U petak su objavljeni javni pozivi za prikupljanje projektnih ideja..

0 likes5 months ago

PRELIMINARNI REZULTATI IT SEKTORA – NA UZORKU NAŠIH 45 TVRTKI KLIJENATA (IT SEKTOR) Dragi svi, Napravili smo preliminarnu analizu pokazatelja..

10 likes5 months ago

Tko to plaća porez još... - MREŽA

Drzavna potpora za istraživačko razvojne projekte-napokon na snazi. Prijave mogu početi Podsjetnik- riječ je o mjeri koja umanjuje osnovicu..

6 likes6 months ago

CISEx

OBAVIJEST KLIJENTIMA – DRŽAVNA POTPORA ZA RD PROJEKTE NA SNAZI Dočekali smo je :-). Krećemo po popisu tvrtki i projekata i javljamo se još..

7 likes7 months ago

ZAPOŠLJAVAMO (računovodstvena agencija) Radite u računovodstvu i niste zadovoljni? Želite raditi s inovativnim visoko-tehnološkim tvrtkama?..

25 likes7 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940