Mi smo dio vašeg tima. Zajedno oblikujemo strategiju i nalazimo rješenja. Veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Najnovije s facebooka

Uskoro stižu izmjene Zakona o poticanju ulaganja! Njima će ga lakše koristiti i manje tvrtke, pogotovo iz IT sektora koje puno ulažu u ljude,..

12 likes4 weeks ago

Photos from Astra poslovni inženjering's post

Sretan Bozic, nadamo se da i vi negdje uzivate poput nas! 🥂

29 likes1 month ago

Hvala Agrivi i Matija Zulj na zahvalnici. I nama je užitak surađivati s vama. Predviđamo nam još puuuno uspješnih godina suradnje :-)

8 likes1 month ago

Progress Tržište - Početna

Dragi klijenti Astra je za vas u 2018. pripremila novu uslugu, postali smo ovlašteni savjetnik za uvrštenje tvrtki na Progress Tržište Zagrebačke..

47 likes1 month ago

(Tajanina godišnja) Kolumna toka svijesti

Dragi partneri i prijatelji, evo još jedne prigodne kolumne by Tajana Barančić. Svega po malo, pročitajte za slučaj da niste pažljivo čitali..

16 likes2 months ago

DODIJELJENE ZLATNE KUNE, EVO TKO SU SVE DOBITNICI Na svečanosti bila poslovna i politička elita, pogledajte ledeni susret predsjednice i Plenkovića

Zlatna kuna 2017. Čestitke svim našim nominiranim prijateljima i klijentima: Amphinicy Technologies, microblink, Agrivi i Orioly Tour and Activity..

21 likes2 months ago

MIRIS EU NOVCA U DOMAĆEM BIZNISU Pokrenuo se stroj za prijave i povlačenje europskog novca

Dragi naši prijatelji, ljeto je davno prošlo pa je krajnje vrijeme da se pokrenete i prijavite svoje projekte na natječaje za Internacionalizaciju..

17 likes3 months ago

HELP DEVELOP ANIMAL SHELTER

Dragi klijenti, prijatelji, poznanici, Puno hvala svima koji su donirali nama dragu i bitnu kampanju Udruga Šapica za dogradnju azila za pse..

16 likes4 months ago

III. Znanstveni forum u Osijeku: Potpredsjednica Vlade i ministrica dr. sc. Dalić potpisala pet ugovora u sklopu poziva „Praćenje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“ - MINGO

Čestitamo Rimac Automobili, GDi i DOK-ING-u na potpisanim ugovorima kojima se ostvaruje čak 65,8 mil kn bespovratnih sredstava iz fondova EU!..

39 likes4 months ago

Astra party 2017

Astra party 2017! Ove godine sa humanitarnom svrhom – zajedno za izgradnju azila za napuštene pse u Bistri, Udruge Šapica. Jesi već donirala/donirao?..

42 likes4 months ago

Još jedan Astrin tradicionalni godišnji tulum je za nama. Imamo osjećaj da je svake godine sve bolji ;-). Hvala svima koji su došli i proveselili..

28 likes4 months ago

Republika Hrvatska - Ministarstvo financija

LICENCIRANJE RAČUNOVOĐA – UPDATE Inicijativa profesionalnih računovođa Hrvatske (IPRH) pokrenula je peticiju i argumentiranu borbu protiv..

7 likes5 months ago

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem

imate pitanja?
info@financije-astra.com
nazovite nas
+385 1 4847 944
fax
+385 1 4847 940